keramiknissen

Om mig

Jeg hedder Charlotte Nissen, men er af familie og venner efterhånden kendt som Keramiknissen. Til daglig arbejder jeg som bogholder, men har altid været meget kreativ i min fritid. Derfor begyndte jeg i starten af 90’erne med at lave keramik, dengang på “badestuen” i Odense. Her havde jeg mine to (dengang små) drenge med. De lavede figurdyr, mens jeg øvede mig i at dreje i stentøjsler. Drengene har ikke lavet meget siden, men jeg har holdt ved og drejer i dag en masse forskellige ting. Særligt er jeg kendt for mine kopper med figurer i. Jeg drejer alt i hånden og kan derfor uden nogen tøven sige “Handmade In Denmark”.

Her på siden kan du se et udsnit af mit keramik og jeg håber, at du synes om det. Følg også nyhederne på min blog-side, hvor jeg jævnligt opdaterer med nye indlæg, når der er kommet en ny produktion eller andre spændende nyheder.

Jeg elsker at få kommentarer på det jeg laver, så hold dig endelig ikke tilbage med at kommentere på produkterne. Hvis du finder noget, som passer godt i dit hjem, så hold dig ej heller tilbage med at sende mig en mail på charlotte@keramiknissen.dk eller ring på tlf.: +45 29475795

Venlig hilsen
Charlotte / Keramiknissen